| Pe cine alegi? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Makeda Kage
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 52 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Otogakure
| Subiect: Pe cine alegi? Mar Aug 04, 2009 6:34 pm | |
| Este simplu. Eu pun doua personaje din Naruto, iar urmatorul user care va posta va spune pe care il prefera si de ce. Dupa ce a ales, pune si el la randul lui alte doua personaje. Sa incepen...
Naruto vs Shikamaru | |
|
| |
AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Mar Aug 04, 2009 10:27 pm | |
| Hm... cred ca il aleg pe Shikamaru pentru ca seamana cu mine din cam toate punctele de vedere si pentru ca e un baiat destept si dragut (sper sa nu ma auda Gaara, el e singura mea alegere). Si eu am parul saten, ochi caprui si sunt extrem de lenesa, dar tot pe atat de desteapta, deci ne asemanam mult.
Next: Sakura vs. Hinata | |
|
| |
Rine Jounin
Numarul mesajelor : 65 Puncte : 148 Reputatie : 6 Data de inscriere : 04/08/2009
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Mier Aug 05, 2009 5:41 pm | |
| Cred ca o aleg pe Hinata.Mi se pare ca e mai dragutsa,destul de puternica,si frumoasa.Sakura e prea pasionata de Sasuke.Nu stiu ce sa mai spun dar totusi imi place mai mult de Hinata.
Next:Temari vs. Ino | |
|
| |
Makeda Kage
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 52 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Otogakure
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Mier Aug 05, 2009 9:05 pm | |
| Aleg Temari. Este mai puternica, mai draguta si mai inteligenta decat Ino. Nu am ales-o pe Ino ptr ca e prea obsedata de Sasuke si din acest motiv mi se pare cam enervanta. xP
next: Choji vs Kiba :]] | |
|
| |
The Unsleepable Saphire Academy Student
Numarul mesajelor : 15 Puncte : 27 Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/09/2009
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Vin Sept 04, 2009 9:07 pm | |
| Hm...Cred ca il aleg pe Kiba. Choji e prea...imatur si hmm...gras? Chiar daca are calitatile lui are cateva scapari (infatisarea, reactiile cand aude un anumit cuvant etc). Kiba mi se pare matur si arata foarte bine. Mica lui scapare e mirosul de caine dar peste asta se trece usor.
Next: Itachi sau Yondaime? | |
|
| |
AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Sam Sept 05, 2009 7:20 pm | |
| Cu siguranta Yondaime. El e mai dragut decat Itachi, e de partea binelui, a fost Hogake si fiul lui e personajul principal al acestui anime. Itachi si-a macelarit clanul, familia sa si a trecut de partea intunecata, lucruri ce nu imi plac.
Next: Gaara vs. Naruto | |
|
| |
Trieu Thi Trinh Kage Student
Numarul mesajelor : 31 Puncte : 33 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Cu nasul in vreo carte
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Sam Sept 05, 2009 7:45 pm | |
| Il aleg cu siguranta pe Naruto pentru ca este plin de energie, are un vis pe cae vrea sa il faca realitate si nu se da batut. Gaara mi se pare un tip foarte inchis in el si se enereaza destul de usor si tare.
Next: Sasuke vs. Itachi | |
|
| |
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Sam Sept 05, 2009 7:56 pm | |
| Well...Itachi cu siguranta. Arata bine in primul rand si nu e un copil rasfatat. Sasuke aspira la mai multe chestii decat uciderea fratelui sau, dar, Itachi l-a iubit pe Sasuke si a incercat sa il protejeze Urmatoarele argumente sunt spoilere. Cine n-a citit mangaul sau nu s-a uitat la anime recent sa nu citeasca: - Spoiler:
Itachi a fost obligat sa isi macelareasca clanul si sa paraseasca Konoha. El l-a rugat pe Hokage sa aiba grija de Sasuke. Itachi i-a dat ceva lui Naruto ca sa il ajute contra lui Sasuke. Sasuke il ucide pe Itachi si afla ceea ce s-a intamplat cu adevarat de la Tobi (Uchiha Madara). Aspira sa distruga Konoha si nu ii pasa de cei pe care ii sacrifica. Se alatura Akatsuki Next: Hinata sau Lee?
Ultima editare efectuata de catre The Unsleepable Saphire in Sam Sept 05, 2009 8:06 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
AnimeFan Kage
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Sam Sept 05, 2009 8:02 pm | |
| Se subintelege de la nickname-ul meu ca o aleg pe Hinata, o fata desteapta, draguta, dar timida. Lee e prea... aaa.... paros si hmm... neatragator.
Next: Temari vs. Tsunade | |
|
| |
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Sam Sept 05, 2009 8:08 pm | |
| O aleg pe Tsunade. Este puternica, inteligenta, arata binisor, stie sa se faca respectata, nu provoaca, este de partea binelui, se intelege bine cu Naruto etc. Temari este prea...hm...sare in sus din orice se potrivested mai bine. Se panicheaza repede si fara motiv. Este prea increzuta si obraznica, cateodata.
Next: Neji sau Shikamaru? | |
|
| |
Trieu Thi Trinh Kage Student
Numarul mesajelor : 31 Puncte : 33 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Cu nasul in vreo carte
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Dum Sept 06, 2009 3:24 pm | |
| E o alegere destul de grea... Shikamaru este inteligent, descurcaret si ii place linistea. Neji pe de alta parte este dragut, linistit, inteligent si, dupa ce a fost pus la punct de Naruto, intelegator cu cei din jur. Cred ca pana la urma il aleg pe... Neji ( prea e el dragut, mai ales ochii aia...)
Next: Jiraya vs. Kakashi | |
|
| |
Rine Jounin
Numarul mesajelor : 65 Puncte : 148 Reputatie : 6 Data de inscriere : 04/08/2009
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Mar Sept 08, 2009 2:25 am | |
| Il aleg pe Kakashi.Mie mi se pare ca,Kakashi e cu piciorele pe pamant si cred ca mai matur.Jiraya e cam batran si are parul mare si alb.Cea ce mie nu imi place.Deci prin asta cred ca intelegeti ca eu il aleg pe Kakashi.
Next:Deidara vs. Tobi | |
|
| |
AnimeFan Kage
| Subiect: Re: Pe cine alegi? Mar Sept 08, 2009 9:28 pm | |
| Il aleg pe Deidara, imi place cum arata si faptul ca e amuzant. De Tobi nu imi place pt ca l-a ajutat pe Itachi sa isi ucida clanul si ca isi ascunde fata.
Next: Choji vs. Lee | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pe cine alegi? | |
| |
|
| |
| Pe cine alegi? | |
|