Makeda Kage
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 52 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Otogakure
| Subiect: Type! With your closed eyes (game) Mar Aug 04, 2009 9:28 pm | |
| Jocul este simplu. Un user pune o propozitie pe care urmatorul trebuie sa o scrie, dar cu ochii inchisi. La randul sau, acel user pune o alta propozitie ptr urmatorul. Va rog sa nu trisati!
Type this: Lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie! | |
|
AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Re: Type! With your closed eyes (game) Mar Aug 04, 2009 9:58 pm | |
| lasa pw na9ne ce poui face azi, ca poate maine nu mai rrrrrebuie!
Next type this: Imi place muzica, dar urasc dansul, te ador pe tine, dar ma detest pe mine. | |
|
Makeda Kage
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 52 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Otogakure
| Subiect: Re: Type! With your closed eyes (game) Mier Aug 05, 2009 9:43 pm | |
| Imi place muzica, dar detest dansil, te ador pe tome , dar ,a detest pe ,ome/ La inceput am scris mai bine dar mai incolo varza. :]] In loc de "dansul" am scris "dansil". Iar pronumele personale s-au transformat din "tine" in "tome" si din "mine" in ",ome". ) ",a" trebuia sa fie "ma" Type: Cine se trezeste de dimineata, sapa groapa altuia. | |
|
AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Re: Type! With your closed eyes (game) Mar Aug 11, 2009 12:39 am | |
| Cine se trezeste fe dimineata sapa groapa a;toiea/
In loc de "de" am scris "fe", in loc de "altuia" am scris "a;toiea" si in loc de "." am scris "/".
Nxt type this: Nota proasta de dimineata se cunoaste. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Type! With your closed eyes (game) | |
| |
|