Naruto Anime Fan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Anime Fan

Forumul unde fanii animelui Naruto lasa frau liber imaginatiei si parerilor.

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Lucruri despre Da'Duda
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 7:43 pm Scris de Da'Duda

» Top 5 personaje preferate
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 10:44 pm Scris de Rine

» Cel mai tare joc pentru browser!
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 11:54 pm Scris de darkboy28

» Parere despre anime
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:58 pm Scris de hebishiroi

» Top 3 anime preferate
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:09 pm Scris de hebishiroi

» Naruto
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:03 pm Scris de hebishiroi

» Oare cât? (SasuHina)
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeVin Apr 09, 2010 5:28 pm Scris de Alesha*Uchiha

» Destinul unei iubiri
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:52 pm Scris de Alesha*Uchiha

» [Naruto] Prietenia ma invata sa traiesc
Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:50 pm Scris de Alesha*Uchiha

Galerie
Top 5 personaje preferate feminine Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Top postatori
AnimeFan
Top 5 personaje preferate feminine Vote_lcapTop 5 personaje preferate feminine Voting_barTop 5 personaje preferate feminine Vote_rcap 
Rine
Top 5 personaje preferate feminine Vote_lcapTop 5 personaje preferate feminine Voting_barTop 5 personaje preferate feminine Vote_rcap 
Trieu Thi Trinh
Makeda
The Unsleepable Saphire
~Lollita~
Alesha*Uchiha
Miss_Sakura_Uchiha
Zyspar
hebishiroi
Statistici
Avem 18 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Roatila

Membrii nostri au postat un numar de 243 mesaje în 94 subiecte

Top 5 personaje preferate feminine

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
AnimeFan
Kage
Kage
AnimeFan

Numarul mesajelor : 82
Puncte : 148
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/07/2009
Varsta : 26
Localizare : Konohagakure

MesajSubiect: Top 5 personaje preferate feminine   Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMier Iul 22, 2009 5:09 pm

Puteti scrie care sunt personajele voastre favorite din animeul Naruto.

Topul meu:
1.Hinata
2.Temari
3.TenTen
4.Sakura
5.Ino
Sus In jos
https://narutoforum-2.all-up.com
~Lollita~
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 8
Puncte : 10
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/08/2009

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate feminine   Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeSam Aug 01, 2009 6:24 pm

1.Temari- e o fata foarte puternica si a fost singura care a trecut examenul chuunin
2.Hinata- Si ea e puternica dar timiditatea nu o ajuta deloc
3. Sakura- Imi place in shipuuden de ea ptr ca a devenit puternica si nu mai e obsedata de Sasuke cum era inainte
4. Ten Ten- Alt personaj feminin pe care il indragesc. Chiar daca e indragostita de Neji nu isi dezvaluie sentimentele si asta imi place
5 Si pe ultimul loc Ino, nu prea o suport pe fata asta... e chiar obsedata de Sasuke!
So....asta a fost topul meu!^^
Sus In jos
Makeda
Kage
Kage
Makeda

Numarul mesajelor : 24
Puncte : 52
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 30
Localizare : Otogakure

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate feminine   Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMar Aug 04, 2009 6:16 pm

Topul meu ar fi urmatorul:
1. Temari - e preferata mea ptr ca e cea mai puternica dintre fete
2. Sakura - imi place ca devine mult mai puternica in Shippuden
3. Tsunade - e cel mai puternic personaj feminin din anime
4. Hinata - e simpatica, dar e prea timida
5. Ten Ten
Sus In jos
https://narutoforum-2.all-up.com
Rine
Jounin
Jounin
Rine

Numarul mesajelor : 65
Puncte : 148
Reputatie : 6
Data de inscriere : 04/08/2009

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate feminine   Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitimeMar Aug 04, 2009 10:27 pm

1.Temari-mie imi place cel mai mult de Temari pentru ca mi se pare cea mai dragutsa si cea mai puternica dintre toate fetele.
2.Hinata-imi place cel mai mult de Hinata pentru ca e si ea destul de puternica dar e prea timida.
3.Ino-e dragutsa e puternica e frumoasa si desteapta.Imi plac ochii ei albastri,imi plac hainele ei dar imi place si cum se comporta.
4.Shizune-e frumoasa e si puternica si e foarte dragutsa.Mie mi se pare si imi place ca e foarte grijulie.
5.Kurenai-e foarte puternica si e o antrenoare buna.Imi plac ochii ei.E frumoasa si e chiar desteapta.(asa o consider eu)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate feminine   Top 5 personaje preferate feminine Icon_minitime

Sus In jos

Top 5 personaje preferate feminine
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personaje de la A la Z
» Top 5 personaje preferate
» Top trei personaje preferate
» Top 3 anime preferate
» Top 5 cupluri preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum