Naruto Anime Fan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Anime Fan

Forumul unde fanii animelui Naruto lasa frau liber imaginatiei si parerilor.

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Lucruri despre Da'Duda
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 7:43 pm Scris de Da'Duda

» Top 5 personaje preferate
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 10:44 pm Scris de Rine

» Cel mai tare joc pentru browser!
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 11:54 pm Scris de darkboy28

» Parere despre anime
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:58 pm Scris de hebishiroi

» Top 3 anime preferate
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:09 pm Scris de hebishiroi

» Naruto
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:03 pm Scris de hebishiroi

» Oare cât? (SasuHina)
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeVin Apr 09, 2010 5:28 pm Scris de Alesha*Uchiha

» Destinul unei iubiri
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:52 pm Scris de Alesha*Uchiha

» [Naruto] Prietenia ma invata sa traiesc
Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:50 pm Scris de Alesha*Uchiha

Galerie
Cea mai aiurea pereche Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Top postatori
AnimeFan
Cea mai aiurea pereche Vote_lcapCea mai aiurea pereche Voting_barCea mai aiurea pereche Vote_rcap 
Rine
Cea mai aiurea pereche Vote_lcapCea mai aiurea pereche Voting_barCea mai aiurea pereche Vote_rcap 
Trieu Thi Trinh
Makeda
The Unsleepable Saphire
~Lollita~
Alesha*Uchiha
Miss_Sakura_Uchiha
Zyspar
hebishiroi
Statistici
Avem 18 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Roatila

Membrii nostri au postat un numar de 243 mesaje în 94 subiecte

Cea mai aiurea pereche

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
AnimeFan
Kage
Kage
AnimeFan

Numarul mesajelor : 82
Puncte : 148
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/07/2009
Varsta : 26
Localizare : Konohagakure

MesajSubiect: Cea mai aiurea pereche   Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeJoi Aug 06, 2009 9:52 pm

Cred ca stiti deja despre ce e vorba, punem 2 personaje care nu se potrivesc unul cu celalalt.

Naruto si Ino - am vazut un fic cu acest cuplu pe un alt site si m-am mirat cum o ingamfata ca Ino ar putea sa il agreeze pe comicul nostru vulpoi. Nici in vise nu e posibil asa ceva!

Sasuke si Hinata - total imposibil!!! Hinata si Sasuke nici nu cred ca si-au vorbit in anime da-poi sa fie impreuna!

Lee si Sakura - visez? Am ajuns in lumea lucrurilor rasturnate? Stai, vin intr-un minut ca sa ma duc sa vomit...
Sus In jos
https://narutoforum-2.all-up.com
The Unsleepable Saphire
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 15
Puncte : 27
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/09/2009

MesajSubiect: Re: Cea mai aiurea pereche   Cea mai aiurea pereche Icon_minitimeSam Sept 05, 2009 8:32 pm

*Naruto&Tsunade
Chiar daca ar putea trece peste diferenta imensa de varsta s-ar lua la bataie din 2 in 2 secunde pe nimicuri.

*Shikamaru&Ino
Atata timp cat nu abordeaza probleme pentru cei cu un IQ ridicat ar fi foarte draguti...un cuplu romantic si linistit ....neah!

*Sasuke&Temari
O_O' La personalitate se potrvesc insa ca si cuplu...nu prea ii vad i s-ar certa toata ziua

*Sasuke&Sai
Micutul Sasuke si marele Sai sunt cam la fel insa cu orgoliol lui Sasuke...

*Sasuke&Naruto
Cred ca Sasuke simte ceva pentru Naruto insa Naruto nu ar putea accepta sa fie mai mult decat prieteni si ar fi prea...opusi...
Sus In jos

Cea mai aiurea pereche
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cea mai aiurea pereche

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Anime Fan :: Anime :: Naruto-
Mergi direct la: