AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Sakura vs. Ino Vin Aug 07, 2009 4:04 am | |
| Stim ca intre aceste doua fete foste prietene exista o mare competitie provocata de Sasuke. Dintre cele doua competitoare pe care o alegeti? Pe fata cu ochii ca iarba proaspata si par rozaliu sau pe cea cu ochi de azur si par de aur? Pai votul meu merge la Sakura cea isteata si grijulie deoarece Ino e cu nasul pe sus si isi da aere de regina pentru a-l impresiona pe Sasuke. Voi pe cine alegeti? | |
|
Trieu Thi Trinh Kage Student
Numarul mesajelor : 31 Puncte : 33 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Cu nasul in vreo carte
| Subiect: Re: Sakura vs. Ino Lun Aug 10, 2009 12:08 am | |
| Eu o aleg pe Sakura deoarece nu se da batuta cu una cu doua, e isteata si descurcareata, nu face crize de gelozie ca Ino si nu sare pe el ca si cum i-ar apartine. In plus am eu o impresie ca ea este mult mai puternica decat Ino. | |
|
Rine Jounin
Numarul mesajelor : 65 Puncte : 148 Reputatie : 6 Data de inscriere : 04/08/2009
| Subiect: Re: Sakura vs. Ino Vin Sept 11, 2009 3:38 pm | |
| Eu o aleg pe Ino. Ino e mai dragutsa si cu piciorele pe pamant.Si mi se pare ca e mai desteapta de cat Sakura.(Un motiv care nu imi place de Sakura:doar il sustine pe Sasuke si nu prea am vazut-o sa se lupte.Si e prea atrasa de Sasuke.) Asta e parerea mea ,deci o votez pe Ino. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sakura vs. Ino | |
| |
|