Naruto Anime Fan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Anime Fan

Forumul unde fanii animelui Naruto lasa frau liber imaginatiei si parerilor.

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Lucruri despre Da'Duda
Primul anime vizionat Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 7:43 pm Scris de Da'Duda

» Top 5 personaje preferate
Primul anime vizionat Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 10:44 pm Scris de Rine

» Cel mai tare joc pentru browser!
Primul anime vizionat Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 11:54 pm Scris de darkboy28

» Parere despre anime
Primul anime vizionat Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:58 pm Scris de hebishiroi

» Top 3 anime preferate
Primul anime vizionat Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:09 pm Scris de hebishiroi

» Naruto
Primul anime vizionat Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:03 pm Scris de hebishiroi

» Oare cât? (SasuHina)
Primul anime vizionat Icon_minitimeVin Apr 09, 2010 5:28 pm Scris de Alesha*Uchiha

» Destinul unei iubiri
Primul anime vizionat Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:52 pm Scris de Alesha*Uchiha

» [Naruto] Prietenia ma invata sa traiesc
Primul anime vizionat Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:50 pm Scris de Alesha*Uchiha

Galerie
Primul anime vizionat Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Top postatori
AnimeFan
Primul anime vizionat Vote_lcapPrimul anime vizionat Voting_barPrimul anime vizionat Vote_rcap 
Rine
Primul anime vizionat Vote_lcapPrimul anime vizionat Voting_barPrimul anime vizionat Vote_rcap 
Trieu Thi Trinh
Makeda
The Unsleepable Saphire
~Lollita~
Alesha*Uchiha
Miss_Sakura_Uchiha
Zyspar
hebishiroi
Statistici
Avem 18 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Roatila

Membrii nostri au postat un numar de 243 mesaje în 94 subiecte

Primul anime vizionat

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Makeda
Kage
Kage
Makeda

Numarul mesajelor : 24
Puncte : 52
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 30
Localizare : Otogakure

MesajSubiect: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeSam Aug 08, 2009 6:47 pm

Care este primul anime pe care l-ati vazut? Cand ati descoperit animeurile? Unde? Cum? De la cine?

Primul anime pe care l-am vazut a fost Pokemon, cand aveam vreo 8 ani, nu mai stiu pe ce program se difuza atunci, dar stiu ca era subtitrat si personajele vorbeau in japoneza. Atunci habar n-aveam ca este un anime, am aflat asta mai tarziu. XD Imi amintesc ca imi placea foarte mult la vremea aceea. [acum nu-mi mai place Pokemon Razz] Apoi au urmat multe alte animeuri de atunci..
Sus In jos
https://narutoforum-2.all-up.com
AnimeFan
Kage
Kage
AnimeFan

Numarul mesajelor : 82
Puncte : 148
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/07/2009
Varsta : 26
Localizare : Konohagakure

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeSam Aug 08, 2009 7:27 pm

Pai... primul meu anime pe care l-am urmarit in intregime a fost Puterea Echipei Mew Mew (sau Tokyo Mew Mew, daca vreti). La vremea aceea il adoram si inca imi mai place. Aveam 9 sau 10 ani, nu mai stiu si eram inebunita dupa acest anime, chiar il visam si noaptea. Pe tema acestui anime m-am facut si o prietene imaginara, insasi Zoey, protagonista serialului, care acum nu mai este (nici animeul, dar nici prietena mea imaginara). Am vizionat seria de 2 ori si as dori sa o revad din nou.
Sus In jos
https://narutoforum-2.all-up.com
Trieu Thi Trinh
Kage Student
Kage Student
Trieu Thi Trinh

Numarul mesajelor : 31
Puncte : 33
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Cu nasul in vreo carte

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 3:44 pm

Daca imi amintesc bine... primul anime pe care l-am vazut a fost Kiddy Grade. Si acum imi mai place ba chiar am incepun sa scriu unele povesti in care Eclaire este personajul principal. Ea a ajuns char unul dintre personajele mele preferate ba chiar i-am dat si o sora geamana ca sa aiba mai mult farmec poestile:D. Mi-au placut foarte mult personajele, povestea si evenimentele si de aceea acest anime face parte din topul meu
Sus In jos
Rine
Jounin
Jounin
Rine

Numarul mesajelor : 65
Puncte : 148
Reputatie : 6
Data de inscriere : 04/08/2009

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeMier Sept 09, 2009 4:35 pm

Primul anime vizionat....hm...ia sa vedem:
Primul meu anime vizionat a fost Naruto.Nu mi-a placut de prima data.Dar dupa mai multe episoade vizionate,a inceput sa imi placa din ce in ce mai tare.
Sincer sa spun si acuma inca imi place foarte mult animeul Naruto.
Mi se pare si acum inca foarte interesant si in unele parti amuzant.

Very Happy Smile cat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitime

Sus In jos

Primul anime vizionat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top 5 anime prferate