Trieu Thi Trinh Kage Student
Numarul mesajelor : 31 Puncte : 33 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Cu nasul in vreo carte
| Subiect: Trieu Thi Trinh Dum Aug 09, 2009 11:28 pm | |
| salut! pai... ce pot sa spun? imi place foarte mult sa citesc, culoarea verde si broscutele sa scriu povesti,sa citesc, sa dansez, sa fac tot felul de accesorii,sa vorbesc mult, o multime de cantareti si trupe, limba engleza, sa ma loghez pe multe jocuri de strategie si nu in ultimul rand sa imi fac o multime de prieteni. Sper sa ne intelegem si sa fim prieteni. | |
|
Makeda Kage
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 52 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Otogakure
| Subiect: Re: Trieu Thi Trinh Mar Aug 11, 2009 10:24 pm | |
| Buna Trieu Thi Trinh! Bine ai venit pe forum! Sper sa te distrezi si sa iti faci prieteni aici. Si mie imi place culoarea verde si limba engleza. Sa citesti regulamentul si sa fii cat mai activa. Happy Posting!! ^__^ Bye Bye!! | |
|
Rine Jounin
Numarul mesajelor : 65 Puncte : 148 Reputatie : 6 Data de inscriere : 04/08/2009
| Subiect: Re: Trieu Thi Trinh Vin Sept 18, 2009 12:44 am | |
| Buna tuturor! Sper sa imi fac si eu multi prieteni,dar si voi sper sa va faceti multi prieteni! Mie imi place culoare galben,limba engleza,dar cel mai mult imi place sa ascult muzica.Dar nu orice de muzica.(am pretentii ) Sper sa ne intelegem!Bye Bye! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trieu Thi Trinh | |
| |
|