AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Descopera ce am scris! Mar Aug 11, 2009 12:48 am | |
| Eu voi scrie o fraza lunga fara spatiu intre cuvinte iar userul urmator va incerca sa o desluseasca, sa o scrie dupa aceea corect si sa posteze o fraza asemanatoare.
Sa incepem: Dis-dedimineatam-amtrezit,m-amspalat,ma-mimbracat,amluatunmicdejunformatdincerealeculaptesiomletacucartofi,apoiamplecatlascoalacuprietenemeaceamaibuna. | |
|
Makeda Kage
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 52 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Otogakure
| Subiect: Re: Descopera ce am scris! Mar Aug 11, 2009 10:09 pm | |
| Dis-de-dimineata m-am trezit, m-am spalat, ma-m imbracat, am luat un mic dejun format din cereale cu lapte si omleta cu cartofi, apoi am plecat la scoala cu prietene mea cea mai buna. cred ca asta ai scris next: Azi,laamiaza,chiardacanuvroiam,atrebuitsamergpanalamagazinsisacumparpaine,sare,zahar,uleisiinghetata,apoim-amintorsacasa,amdeschiscalculatorul,amintratpemesssiamvorbitojumatatedeoracudouaprietene,fostecolegedeclasa. | |
|
AnimeFan Kage
Numarul mesajelor : 82 Puncte : 148 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 26 Localizare : Konohagakure
| Subiect: Re: Descopera ce am scris! Mier Aug 12, 2009 12:24 am | |
| Azi, la amiaza, chiar daca nu vroiam, a trebuit sa merg pana la magazin si sa cumpar paine, sare, zahar, ulei si inghetata, apoi m-am intors acasa, am deschis calculatorul, am intat pe mess si am vorbit o jumatate de ora cu doua prietene, foste colege de scoala. Cred ca asta ai scris . Asearam-amculcatladoisprezecenoasptepentrucam-amuitatladouaepisoadeH2opeJetixsiamcititdinlistadelecturipentruclasaacinceaultimeletreicapitoledincarteaInsulamisterioasadeJulesVerne. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Descopera ce am scris! | |
| |
|