Naruto Anime Fan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Anime Fan

Forumul unde fanii animelui Naruto lasa frau liber imaginatiei si parerilor.

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Lucruri despre Da'Duda
Parere despre anime Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 7:43 pm Scris de Da'Duda

» Top 5 personaje preferate
Parere despre anime Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 10:44 pm Scris de Rine

» Cel mai tare joc pentru browser!
Parere despre anime Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 11:54 pm Scris de darkboy28

» Parere despre anime
Parere despre anime Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:58 pm Scris de hebishiroi

» Top 3 anime preferate
Parere despre anime Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:09 pm Scris de hebishiroi

» Naruto
Parere despre anime Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:03 pm Scris de hebishiroi

» Oare cât? (SasuHina)
Parere despre anime Icon_minitimeVin Apr 09, 2010 5:28 pm Scris de Alesha*Uchiha

» Destinul unei iubiri
Parere despre anime Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:52 pm Scris de Alesha*Uchiha

» [Naruto] Prietenia ma invata sa traiesc
Parere despre anime Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:50 pm Scris de Alesha*Uchiha

Galerie
Parere despre anime Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Top postatori
AnimeFan
Parere despre anime Vote_lcapParere despre anime Voting_barParere despre anime Vote_rcap 
Rine
Parere despre anime Vote_lcapParere despre anime Voting_barParere despre anime Vote_rcap 
Trieu Thi Trinh
Makeda
The Unsleepable Saphire
~Lollita~
Alesha*Uchiha
Miss_Sakura_Uchiha
Zyspar
hebishiroi
Statistici
Avem 18 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Roatila

Membrii nostri au postat un numar de 243 mesaje în 94 subiecte

Parere despre anime

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
The Unsleepable Saphire
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 15
Puncte : 27
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/09/2009

MesajSubiect: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeSam Sept 05, 2009 8:10 pm

Ce parere aveti despre acest anime?

Povestea este destul de captivanta desi nu este prea originala insa cei care l-au produs chiar si-au dat interesul sa fie un anime de top. Luptele sunt captivante si mereu inveti ceva despre anime din ele. Grafica este foarte buna dar se mai putea lucra la ea. Coloana sonora este grozava. Imi place foarte mult sa ascult prima melodie care incepea cand se lupta cineva. Spre final povestea si grafica s-au prostit (rapiri, fraze, intamplari si lupte plictisitoare T_T). Imi place foarte mult acest anime insa cateodata ma cam enerveaza dar si amuza.
Sus In jos
Trieu Thi Trinh
Kage Student
Kage Student
Trieu Thi Trinh

Numarul mesajelor : 31
Puncte : 33
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Cu nasul in vreo carte

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 3:03 pm

Mie mi se pare un anime destul de bun si original, dar nu intratat incat sa ma uit tot timpul la el. Am ascultat o "parere experta" in domeniu( o adulta) care mi-a spus simplu:" Serialul e super!" deci ce as putea sa mai zic pe langa aceasta pura dovada? Imi plac personajele desi mi se pare extrem de fumata si inutila faza in care toti luptatorii striga ca apucatii inainte sa loveasca. De ce mai urlii ca nebunu' daca tot vrei sa il iei prin surprindere? Pe mine la fazele astea mereu ma baga in ceata! A... mai e si faza cu sangele din exces care zbara peste tot cand te astepti mai putin! Iar cum eu am o chestie cu sangele, mai ales daca e al meu, partile acelea ma fac uneori sa imi vina sa dau la rate. Imi place foarte mult muzica aleasa pentru anime si... cam atat:)
Sus In jos

Parere despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum