Naruto Anime Fan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Anime Fan

Forumul unde fanii animelui Naruto lasa frau liber imaginatiei si parerilor.

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Lucruri despre Da'Duda
Ce ai face daca...? Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 7:43 pm Scris de Da'Duda

» Top 5 personaje preferate
Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 10:44 pm Scris de Rine

» Cel mai tare joc pentru browser!
Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 11:54 pm Scris de darkboy28

» Parere despre anime
Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:58 pm Scris de hebishiroi

» Top 3 anime preferate
Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:09 pm Scris de hebishiroi

» Naruto
Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:03 pm Scris de hebishiroi

» Oare cât? (SasuHina)
Ce ai face daca...? Icon_minitimeVin Apr 09, 2010 5:28 pm Scris de Alesha*Uchiha

» Destinul unei iubiri
Ce ai face daca...? Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:52 pm Scris de Alesha*Uchiha

» [Naruto] Prietenia ma invata sa traiesc
Ce ai face daca...? Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:50 pm Scris de Alesha*Uchiha

Galerie
Ce ai face daca...? Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Top postatori
AnimeFan
Ce ai face daca...? Vote_lcapCe ai face daca...? Voting_barCe ai face daca...? Vote_rcap 
Rine
Ce ai face daca...? Vote_lcapCe ai face daca...? Voting_barCe ai face daca...? Vote_rcap 
Trieu Thi Trinh
Makeda
The Unsleepable Saphire
~Lollita~
Alesha*Uchiha
Miss_Sakura_Uchiha
Zyspar
hebishiroi
Statistici
Avem 18 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Roatila

Membrii nostri au postat un numar de 243 mesaje în 94 subiecte

Ce ai face daca...?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Makeda
Kage
Kage
Makeda

Numarul mesajelor : 24
Puncte : 52
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 30
Localizare : Otogakure

MesajSubiect: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeMar Aug 04, 2009 8:37 pm

Cred ca stiti deja jocul. Un user pune o intrebare care sa aiba legatura cu Naruto, care incepe cu "Ce ai face daca...". Urmatorul user raspunde la intrebare si pune la randul sau alta.

Incep eu...

Ce ai face daca in dimineata urmatoare te-ai trezi acasa la Naruto?
Sus In jos
https://narutoforum-2.all-up.com
AnimeFan
Kage
Kage
AnimeFan

Numarul mesajelor : 82
Puncte : 148
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/07/2009
Varsta : 26
Localizare : Konohagakure

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeMar Aug 04, 2009 9:51 pm

Pai sa vedem: 1. Daca as fi Hinata: "Doamne, unde sunt? Vai, nu-mi spune ca sunt acasa la... Na...naruto! Ce fac? Mor de rusine!" In concluzie m-as panica si daca apare Naruto as lesina indata ce il vad. Dar sunt si bucuroasa sa sunt in casa baiatului de care m-am indragostit.

2. Daca as fi Sakura: " Stai asa, nu sunt acasa la Naruto? Nenorocitul ala de baiat nu vrea sa inteleaga ca imi place de Sasuke si nu de el!? Gata, a depasit limita!" Deci. ma scol, ma infurii, ii dau una-n cap lui Naruto de-i iese un cucui mare cat casa si apoi plec. Simplu,nu?Laughinglol!

Next: Ce ai face daca ai fi Hinata si Naruto ti-ar spune ca iti apreciaza sentimentele pure si ca simte la fel?
Sus In jos
Rine
Jounin
Jounin
Rine

Numarul mesajelor : 65
Reputatie : 6

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeMar Aug 04, 2009 10:43 pm

Eu i-as spune ca si eu ii apreciez sentimentele pure.Si m-as rosii la fata si as fi asa de rosie ca si o rosie.Apoi cred ca m-asi intimida asa de tare,ca de obicei,in cat cred ca as cade pe spate.(pentru ca as fi lesinata)

Next:Ce ai face daca ai fi Sakura si Orochimaru tiar zice doar tie ca in seara asta iti va ataca satul tau?
Sus In jos
Miss_Sakura_Uchiha
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 4
Puncte : 6
Data de inscriere : 03/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeMar Aug 04, 2009 11:25 pm

Pai le-as spune tuturor din sat ca acestia sa fie gata de lupta.
- Ce ai face daca Gaara ti-ar spune ca te iubeste:X
Eu cred ca as lesina, dar m-as trezi repede si i-asi zice ca si eu il plac:X
Sus In jos
Rine
Jounin
Jounin
Rine

Numarul mesajelor : 65
Reputatie : 6

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Aug 05, 2009 5:54 pm

Pai sa vad.Daca Gaara miar spune ca ma iubeste cred ca as rosii la fata si as cade pe spate.
(sau as lesina.Intelegeti voi.)Si cand as merge la el si iasi spune si eu ca il iubesc.Cred ca as cade din nou pe spate.
(cam atata)

Next:Ce ai face daca Itachi tiar zice ca in noaptea asta care va urma vrea sa se lupte doar cu tine?
Sus In jos
Makeda
Kage
Kage
Makeda

Numarul mesajelor : 24
Puncte : 52
Reputatie : 3
Varsta : 30
Localizare : Otogakure

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeMier Aug 05, 2009 9:12 pm

As accepta provocarea si m-as lupta cu el. I-as trage o mama de bataie asa ca sa ma tina bine minte si sa nu ma mai provoace si a doua oara. Smile) L-as tortura pana m-ar implora sa il las in pace, iar a doua zi l-as face de rusine in fata intregului sat. =))

Next: Ce ai face daca Deidara ar veni si te-ar cere in casatorie?
Sus In jos
The Unsleepable Saphire
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 15
Puncte : 27
Data de inscriere : 04/09/2009

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitimeSam Sept 05, 2009 8:36 pm

I-as arata usa si daca e confuz i-as spune ca invitatia de a se cara e dincolo de prag si sa sa duca sa o ia si sa faca ce scrie in ea. Why? As crede ca a facut un pariu sau ca pur si simplu isi bate jos si nici nu prea il plac

Ce ai faca daca Sasuke te-a privit toata noaptea cum dormi (Sasuke din NS) si cand te-ai trezi ti-ar face un compliment sau ceva de gunul?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? Icon_minitime

Sus In jos

Ce ai face daca...?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca ai avea un Death Note?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Anime Fan :: Anime :: Naruto-
Mergi direct la: