Naruto Anime Fan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Anime Fan

Forumul unde fanii animelui Naruto lasa frau liber imaginatiei si parerilor.

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Lucruri despre Da'Duda
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 7:43 pm Scris de Da'Duda

» Top 5 personaje preferate
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 10:44 pm Scris de Rine

» Cel mai tare joc pentru browser!
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 11:54 pm Scris de darkboy28

» Parere despre anime
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:58 pm Scris de hebishiroi

» Top 3 anime preferate
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:09 pm Scris de hebishiroi

» Naruto
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 11:03 pm Scris de hebishiroi

» Oare cât? (SasuHina)
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Apr 09, 2010 5:28 pm Scris de Alesha*Uchiha

» Destinul unei iubiri
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:52 pm Scris de Alesha*Uchiha

» [Naruto] Prietenia ma invata sa traiesc
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeJoi Apr 08, 2010 4:50 pm Scris de Alesha*Uchiha

Galerie
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Top postatori
AnimeFan
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Vote_lcapCe ai face daca ai avea un Death Note? Voting_barCe ai face daca ai avea un Death Note? Vote_rcap 
Rine
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Vote_lcapCe ai face daca ai avea un Death Note? Voting_barCe ai face daca ai avea un Death Note? Vote_rcap 
Trieu Thi Trinh
Makeda
The Unsleepable Saphire
~Lollita~
Alesha*Uchiha
Miss_Sakura_Uchiha
Zyspar
hebishiroi
Statistici
Avem 18 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Roatila

Membrii nostri au postat un numar de 243 mesaje în 94 subiecte

Ce ai face daca ai avea un Death Note?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
The Unsleepable Saphire
Academy Student
Academy Student

Numarul mesajelor : 15
Puncte : 27
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/09/2009

MesajSubiect: Ce ai face daca ai avea un Death Note?   Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeSam Sept 05, 2009 8:17 pm

Probil m-as intreba de unde a aparut si as astepta sa ii apara propriettarul. L-as intreba daca am voie sa il pastrez ceva timp si ce reguli are.
As rasfoi carnetul/caietul si as incerca sa ma gandesc la posibile cauze ale mortii in cazul in care voi avea nevoie de el. Daca voi avea nevoie de el voi analiza situatie foarte bine si apoi voi decide daca il voi folosi sau nu.
Daca as avea un Death Note nu l-as folosi insa l-as bombarda pe proprietar cu intrebari.
Nu l-as folosi pentru a-mi rezolva problemele...Pumnul meu e mai bun decat un carnet oricum ^^'
Sus In jos
Trieu Thi Trinh
Kage Student
Kage Student
Trieu Thi Trinh

Numarul mesajelor : 31
Puncte : 33
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Cu nasul in vreo carte

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca ai avea un Death Note?   Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeDum Sept 06, 2009 3:10 pm

Daca as avea un Death Note...

L-as inchide cu lacatul intr-un seif si as alege un cifru la intamplare ca sa nu pot sa mi-l amintesc, astfel nimeni nici chiar eu nu il va folosi. Acum, cum eu nu am nici un dusman de moarte si nu vreau sa omor pe nimeni nu cred ca o sa am nevie de el prea curad si daca o sa am, imi compar o bazooka si sparg seiful Twisted Evil . Dar cum deocamdata nu am nevoie de el cred ca mai degraba as face rost de un carnet in care sa imi scriu tot ce trebuie sa fac in ziua respectiva pentru ca mereu uit ce vroiam sa fac daca nu e cev interesant( aici ma refer la plictisitoarele teme de vacanta de care nu am chef sa ma apuc niciodata, dar voi fi obligata de tirania profesorului)
Sus In jos
Rine
Jounin
Jounin
Rine

Numarul mesajelor : 65
Puncte : 148
Reputatie : 6
Data de inscriere : 04/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca ai avea un Death Note?   Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMar Sept 08, 2009 2:13 am

Daca as avea un Deth note,probabil as omori oamenii rai.(ma refer la infractori)Doar nu as omori oamenii buni.(asa ca Light)
Dar nu l-as folosi prea des.Ca sa nu fiu descoperita.(Doar ar fi ciudat,ca mor toti infractorii in inchisoare,si ceilalti oameni nu patesc nimic,si ar fi imposibil sa nu fiu pana la urma descoperita.Asta e parerea mea.)
Deci ca sa nu fiu descoperita,nu l-as folosi des.Poate doar o data pe saptamana.Cam asa.
Apoi cred ca l-as ascunde bine,sa nu il gaseasca nimenea.
Cam asta as face daca daca as avea un Deth note.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca ai avea un Death Note?   Ce ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitime

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca...?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Anime Fan :: Anime :: Death Note-
Mergi direct la: